Sova snart !

hejhej igen ! detta blir mitt 3 inlägg idag vet inte varför jag lakt ut så många idag bara kände för det antar jag hehe...... ! nu har jag iallafall gjort min svenska och engelska läxa klart drygt ! imorgon blir det skola och slutar nog 14:20 imorgon tror jag nog ?? så ganska tidigt antar jag. God natt !!



Joel och Lovisa så söta dom är !


Så trött !

hejhej .... just nu är jag bara skit trött och har inte ens kommit hem :| och åkt bil hela dagen ! fy vad jag mår illa av att åka bil så länge blä :(


hemma !

hemma nu från skolan ! hatar typ onsdagar dom är så jobbiga . nu blir det att fortsätta packa inför flytten på lördag ;-) gud vad jag längtar.


skola nu då ....

hellu nu så sitter jag och kollar på tv och snart blir det att gå ut till bussen och åka till skolan och gud vad skönt det är att det är helg :) men slutar endå kl14:20 ....hejdå !!


länge sen jag blogga !!

nu var det jätte länge sen jag blogga men nu har jag laddat ner det till mobilen och det är mycket enklare för mig att blogga då :) men idag har jag vart i skolan vi har haft matte prov idag !!!!! gick ganska bra idag sen har jag inte gjort så mycket idag .. fast Emelie och Mattias kom och hälsa på ikväll :)



RSS 2.0